Om TD&M

Marika heter jag som skriver här på bloggen!
Mina blogginlägg handlar mest om mina två chihuahuor  –  Totoro och Dollie. Ibland bloggar jag om min tillvaro i största allmänhet,  intressen såsom film,  shopping,  make up m.m.

Jag driver eget företag som webbdesigner / webbmaster. Behöver du hjälp med ett projekt? Skicka ett e-mail! info@iloveto.se

TotoroTotoro heter min vita chihuahua-hane. Han föddes den 21 januari 2008 hos en kennel i Jönköping. Jag besökte kenneln i slutet av mars samma år och det var då jag hälsade på Totoro för första gången. Det var något visst över den lilla valpen,  det kändes speciellt och helt rätt. Jag visste att vi var ämnade för varann,  och det var nog den enda gång jag fått en känsla av “ödet”.

Totoro har en väldigt egen och rolig personlighet. Han släpper alla inpå livet,  och kommer därför väldigt nära dem i sitt umgänge. I alla situationer finns “kul”,  om det än betyder leka och busa,  eller få omgivningen att skratta genom roliga gester.

Flera personer har liknat Totoro vid ett litet cirkusdjur,  och det stämmer ganska bra. Han är som en liten clown.

DollieDollie är min lilla chihuahua-tik,  en riktig liten prinsessa med skinn på näsan. Den 2 februari 2009 föddes fem valpar hos en kennel här i Stockholm. En av dem skulle hamna hos mig,  men inte förrän drygt fem månader senare.

Jag bestämde mig för att skaffa en till chihuahua,  dels för min stora kärlek för denna underbara hundras,  men också för att Totoro skulle få en kamrat i sin egen storlek. Och visst var det ett bra beslut! De älskar verkligen varandra. Det är så roligt att se hur kul de har tillsammans.

Jag skulle inte kunna be om mysigare och kärleksfullare hundar. Mina älsklingar!

Kontakta oss med formuläret nedan:

[contact-form-7 id=”1944″ title=”Kontaktformulär 1″]

One thought on “Om TD&M”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Min vardag, kärleken till mina 2 underbara chihuahuor – Totoro och Dollie. En mix av foto och webbdesign, shopping online, prylar, kawaii, makeup och naglar m.m!