Tävling: Vinn en Personlig Almanacka!

Yohoo! :D Här kommer jag och waworna med en nice surprise! Nu är det dags för årets första tävling. Och visst är det ju då toppen att få tävla om en kalender?! I samarbete med Personlig Almanacka får du här chansen att vinna en värdekod till en beställning på deras hemsida. Se under bilden hur du kan tävla.

Reglerna är som vanligt mycket enkla:

Du skriver ett inlägg om tävlingen på din blogg eller hemsida. Kopiera bilden, länka den tillbaka till mig.
Länka även till Personlig Almanacka i ditt inlägg.
Lämna en kommentar här med ditt namn, e-mailadress och din tävlingslänk.

Tävlingen är öppen till och med lördag 5 februari

Lycka till!

45 thoughts on “Tävling: Vinn en Personlig Almanacka!”

 1. Jag har försökt så många gånger, och längtat så länge, efter en personlig kalender, ända sedan jag insåg att sådana fanns. Hur perfekt är det inte? Att utforma en kalender helt efter sina egna behov, spalter för allt, så det inte blir så kladdigt och rörigt, man slipper missa något. Ja, jag vill verkligen vinna.
  Länken finner du här: http://frusvensson.webblogg.se/tavling/2011/january/jag-tavlar-hos-totoro-dollie-marika-om-en.html
  Nu håller jag tummarna!

 2. Hejsan, jag är jätte gärna med i denna tävling! Jag har precis börjat i skolan, skall läsa till Undersköterska :) Jag har försökt vinna en personlig almanacka på flers bloggar, men såklart har man inte vunnit. Men nu hoppas jag att jag kan få chansen att vinna min egna almanacka som jag skall ha i skolan :D
  Ha lixom inte pluggat på över 10 år, så detta skall bli kul :D

  Självklart har jag länkat i min blogg: http://izzadora.blogg.se/2011/january/taaavling.html

  Ha de så bra, kramar Jenny

Comments are closed.